gravatar

Jom Tengok Astro di dalam PC

by shuko




Haa..tengok tajuk post ni korang dah tahu kan apa aku nak kongsikan pada kali ni. Bagi sesiapa yang teringin sangat nak tengok Astro kat PC/Laptop/Komputer, bolehlah download file Astro Mobile kat bawah ni nanti. Kelajuan semasa tengok cerita tu bergantung pada line korang. Kalau laju, senanglah tengok. Tak ada yang lekat-lekat.
 
 
 
Updated: Buat masa sekarang dah tak boleh pakai lagi. Kalau yang TV1, TV2, TV3 & yang lain-lain : Klik Sini
 

p/s Kalau ada jumpa channel yang lain tu. Jangan segan nak bagitau kat aku k.





Jika anda suka akan entri ini, sila klik Facebook Like Button di bawah :

gravatar

nak try jap..leh ke tak..hehe

gravatar

cnfirm la boleh..sbb tu la nk kongsi ngn suma org..hee

gravatar

ak da try..
tp gamba mmg kureng lawa eh?
channel sport x de ke??huhu
klo tv3 ke tv mesia yg len ko x jumpe?

gravatar

aa'aa..kurg lawa ckit..sbb asalnya utk hp kn..kalau tv3,tv2,tv1..aku tau je..tp intenet kene laju la kalau ko nk..klau nk tngok tv3..kene pakai IE..baru dpt..n install sopcast web..tapi tv3 lmbt sejam..ko nak link die ke?

gravatar

haihh..espn atau star sport tak de ke dik..mana la tau..tengah2 travel nak nengok epl ke.. champion league ke..ekekeke...

gravatar

mintk maap la kak..dh try cari tp xjumpe..kalau dh jumpe nnti ade la letak kt atas tu..

gravatar

ade satu file je kn...dlm file tu ade byk file2 channel..pilih la mane yg nk tngok..try astro ria dulu kalau nk..tp pastikn install real player dulu k..kalau dh ade real player,juz double click file channel mane yg nk tngok..phm x?

gravatar

huhu.. kurg fhm. bkk real player. then tekan file kt ne? ke kne bkk browser ke ape ni?

sori2 menyusahkan. =(

gravatar

x..xpyh bkak real player..die mcm bkak lagu..double click lagu tu..kn automatik klua kt winamp..yg ni pn cmtu gak..kalau xphm..

ni bagi cntoh ckit..right click file astro ria..lpas tu g open with..pilih real player..dh..cmtu je..die akn main kt real player..mintk maap sbb lmbt rply

gravatar

ok kak..pggil akak je k..hee..kalau dpt bgitau k..tp video die xla lawa..tp kalau nk sgt tngok astro..tngok pakai ni je la..hee

gravatar

hbat loh..tq share..tapi masa mane eyh live??kalo live agy bez.

gravatar

wei ak pakai vLc...mcm ne ekh nk bukak x boleh pown...

gravatar

lama dh xbukak..dh xleh dh..sorry..

gravatar

aku search google tengok astro oasis online keluar blog ko. :)

gravatar

ye ke..tp ni dh lama..entah masih dpt pakai ke x...

gravatar

mcam mane nk dapat file astro ria???

gravatar

buat masa skrg ni xde..kalau ada msa free nnti, nnti tlg carikan..entah ada ke x...yg atas tu semua xleh pakai dh skrg..

gravatar

kacak nak!
aku ku download

gravatar

kalau nak channel lain, usha nusatv.com

gravatar

Tak boleh bukak la geng. Offline ke?

gravatar

dah tak boleh tgok ke chnel astro..buat lah lagi

gravatar

xleh dah..nanti la cari lagi ok..

gravatar

bang..tolonglah update satu entry untuk malaysia channel TV live streaming ni....aku surf goole...asyik jumpa link ke blog ko je...tapi satu pun tak berhasil...yang available cuma channel TV1 & 2 je...lain2 semua haprak

gravatar

terima kasih

gravatar

eh? bkn bnda ni xpat pakai ek..

gravatar

x bley pown

gravatar

apasal xjd ni...

gravatar

mmg dh xpat pakai lagi..ade tulis kt updated..

gravatar

susah r..tlg boley tak??

gravatar

tonton online tv di http://satcore.blogspot.com/

gravatar

napa i punyer x jalan..i slah install ke apa ni..tolong bley..huhu..